Σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, εμπιστοσύνης, κατανόησης και άνευ όρων αποδοχής το άτομο έχει την δυνατότητα να εκφράσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Η οικογενειακή θεραπεία μπορεί να παρέμβει είτε σε ολόκληρη την οικογένεια, είτε σε ένα μέλος της με στόχο την ισορροπία και την επίλυση των προβλημάτων.

Η εφηβεία αποτελεί μια μεταβατική περίοδο από την παιδική ηλικία προς την ενηλικίωση και κατά τη διάρκειά της συμβαίνουν πολλές αλλαγές, τόσο βιολογικές όσο και ψυχολογικές.

Σκοπός της Θεραπείας Ζεύγους είναι να βρεθουν τα εργαλεία προκειμένου  να βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσα στους συντρόφους, να βρούνε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε και να αποκτήσουν μια πιο αρμονική ζωή.

Μερικές φορές, ακόμα και αν βρισκόμαστε μακριά ή το πρόγραμμα μας είναι πιεσμένο χρειαζόμαστε κάποιον να μας συμβουλεύσει και να συζητήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν. Η διαδικτυακή συμβουλευτική είναι ατομικές συνεδρίες με την χρήση βιντεοκλησης.

Η ανατροφή ενός παιδιού είτε το παιδί είναι βρέφος, είτε μικρό παιδί είτε έφηβος είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, όπου τα παιδιά έχουν πολλά ερεθίσματα και η κοινωνία έχει αλλάξει σημαντικά.